contacts_content

IDEA

Wine in the Dark, eli Viini-tasting pimeässä on ainutlaatuinen ja erilainen kokemus, joka haastaa makuaistisi uudella tavalla. Miten näköaistin poissulkeminen vaikuttaa viinin makuun? Erotatko hedelmällisyyden, täyteläisyyden, voiman, jälkimaun? 

Noin kahden tunnin mittainen tasting-tilaisuus alkaa informativiisella osuudella valossa valoisassa, jossa maistellaa kuutta (6) eri viinilaatua. Tämän jälkeen siirrytään pimeään, jossa maistellaan taas kuusi (6) viiniä.

 

contacts_content

KUINKA?

Varaa Wine in the Dark helposti haluamallesi päivämäärälle Varaaminen-välilehden kautta. Jos illallislahjakortti on ostettu Elämyslahjat-sivun kautta, syötä lahjakortissa oleva varausnumero ja valitse haluamasi päivämäärä. Voit myös ostaa lahjakortteja Lahjakortit-välilehden kautta.

Tulosta varausvahvistus ja ota se mukaasi ravintolaan saapuessasi. Saavu ajoissa paikalle sovittuna ajankohtana. Sommelier ohjeistaa tastingin kulkua ja tarjoilee viinit, joten voit keskittyä nauttimaan täysin aistikokemuksesta.

 

  

contacts_content

KENELLE?

Wine in the Dark sopii kaikille yli 18-vuotiaille viinistä kiinnostuneille; viineistä jo tietäville, aloitteleville harrastajille, ystäville tai oman rakkaan kanssa koettavaksi. Viini-tasting pimeässä on mieleenpainuva ja antaa jokaiselle uusia aistikokemuksia.

Ennen ravintolaan tuloa kaikki valoa tuottavat elektroniset laitteet on sammutettava sekä heijastavat pinnat peitettävä. 

Uusia oivalluksia ja nautinnollisia viininmaisteluhetkiä pimeässä!