contacts_content

IDEA

Dine in the Dark, eli Illallinen pimeässä on ainutlaatuinen ja erilainen ravintolakokemus, joka haastaa makuaistisi aivan uudella tavalla. Saat nauttia taidokkaiden kokkien valmistamia tasokkaita luomuksia pilkkopimeässä tarjoiltuna. 
llallinen pimeässä tarjoaa uudenlaisen intensiivisen lähestymistavan ruokailuun. Pimeässä maku- ja hajuaisti korostuvat ja ruoan aromit, maut ja rakenteet aistii uudella tavalla. Suurin haaste onkin arvata mitä syö.
Illallinen pimeässä herättää aistit, ja se on uudenlainen kulinaristinen elämys koettavaksi vaikkapa ystävien tai oman rakkaan kanssa. Illallinen pimeässä on erilainen ja varmasti mieleenpainuva lahjaidea, joka jättää muiston. Se sopii hyvin myös liikekumppaneille, asiakkaille tai työntekijöille virkistykseksi.

 

contacts_content

KUINKA?

Varaa Illallinen pimeässä helposti haluamallesi päivämäärälle Varaaminen-välilehdeltä. Jos illallislahjakortti on ostettu Elämyslahjat-sivun kautta, syötä lahjakortissa oleva varausnumero ja valitse haluamasi päivämäärä. Voit myös ostaa lahjakortteja Lahjakortit-välilehdeltä.

Erityisruokavalioista ja mahdollisista allergioista tulee ilmoitettaa varauksen yhteydessä. Tulosta varausvahvistus ja ota se mukaasi ravintolaan saapuessasi, saavuthan paikalle 15 min ennen illallisen alkua. Tarjoilijat ohjeistavat illallisen kulussa ja ruokalajit toimitetaan eteesi, joten voit keskittyä nauttimaan täysin aistikokemuksesta.

Ennen ravintolaan tuloa kaikki valoa tuottavat elektroniset laitteet tulee sammutettaa sekä heijastavat pinnat peitettää. Turvallisuussyistä ravintolassa ei saa liikkua ruokailun aikana. Ruokailun aikana apua ja opastusta saa nostamalla käden ylös. Kahvia, teetä tai muita kuumia juotavia tarjotaan vasta aterian jälkeen.

 

contacts_content

MENU

Illallisen menu pidetään salassa. Illallinen koostuu kolmesta ruokalajista: alkuruoasta, liha-, kala- tai kasvispääruoasta sekä jälkiruoasta. Ammattikokit loihtivat maukkaan ja laadukkaan illallisen tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista modernin eurooppalaisen keittiön ja ravintoloiden oman tyylisuunnan pohjalta.

Ruokalajeissa yhdistyvät monitahoiset maut, aromit ja rakenteet, jotka vahvistuvat pimeässä ruokailtaessa. Kun näköaisti suljetaan pois, voi herkemmin keskittyä analysoimaan, mitä elementtejä annokset sisältävät.

Juomat tilataan erikseen ja ne eivät kuulu hintaan. Muistathan ilmoittaa erikoisruokavaliosta ja allergioista etukäteen.

Onnea illallismysteerin ratkomiseen!

 Toivotamme ikimuistoista elämystä ja nautinnollista illallista pimeässä!

Käytämme sivustollamme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Lisätietoa evästeistä löydät rekisteriselosteestamme.