contacts_content

IDEA

Wine in the Dark, eli Viini-tasting pimeässä on ainutlaatuinen ja erilainen kokemus, joka haastaa makuaistisi uudella tavalla. Miten näköaistin poissulkeminen vaikuttaa viinin makuun? Erotatko hedelmällisyyden, täyteläisyyden, voiman, jälkimaun? 

Noin kahden tunnin mittainen tasting-tilaisuus alkaa informativiisella osuudella valossa valoisassa, jossa maistellaa kuutta (6) eri viinilaatua. Tämän jälkeen siirrytään pimeään, jossa maistellaan taas kuusi (6) viiniä.

 

contacts_content

KUINKA?

Varaa Wine in the Dark helposti haluamallesi päivämäärälle Varaaminen-välilehden kautta. Jos illallislahjakortti on ostettu Elämyslahjat-sivun kautta, syötä lahjakortissa oleva varausnumero ja valitse haluamasi päivämäärä. Voit myös ostaa lahjakortteja Lahjakortit-välilehden kautta.

Tulosta varausvahvistus ja ota se mukaasi ravintolaan saapuessasi. Saavu ajoissa paikalle sovittuna ajankohtana. Sommelier ohjeistaa tastingin kulkua ja tarjoilee viinit, joten voit keskittyä nauttimaan täysin aistikokemuksesta.

 

  

contacts_content

KENELLE?

Wine in the Dark sopii kaikille yli 18-vuotiaille viinistä kiinnostuneille; viineistä jo tietäville, aloitteleville harrastajille, ystäville tai oman rakkaan kanssa koettavaksi. Viini-tasting pimeässä on mieleenpainuva ja antaa jokaiselle uusia aistikokemuksia.

Ennen ravintolaan tuloa kaikki valoa tuottavat elektroniset laitteet on sammutettava sekä heijastavat pinnat peitettävä. 

Uusia oivalluksia ja nautinnollisia viininmaisteluhetkiä pimeässä!

Käytämme sivustollamme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Lisätietoa evästeistä löydät rekisteriselosteestamme.